Geodetske usluge – Legalizacija objekata – Projektant

Geometarske usluge

Sve vrste radova na terenu vezanih za geodetske usluge. Precizno i profesionalno merenje.

Legalizacija

Usluge legalizacije parcela, objekata, kuća, stanova,... u izgradnji ili već postojećem stanju.

Projektovanje

Projektant koji stoji na raspolaganju za sve tipove projektovanja, precizno i povoljno.

Najpovoljnije cene

Završite sve usluge na jednom mestu!

Svim zainteresovanim klijentima stojimo na raspolaganju u situacijama kada su im potrebne usluge geometra, projektanta ili legalizacije nekog objekta. Ukoliko se nalazite u procesu kupovine placa, vikendice, stana, kuće, zemljišta,… pružićemo Vam neophodne informacije kako biste mogli da se odlučite i preduzmete finalne korake u kupovini neke nepokretnosti.

Bavimo se svim vrstama snimanja tj. merenja na terenu, precizno, brzo i po povoljnim cenama! Veoma stručno i efikasno radimo geodetske snimke, kućne brojeve, ucrtavanja objekata, obnove granica parcela kao i preparcelaciju odnosno cepanje parcela. 

Tu smo za Vas ukoliko želite da legalizujete objekat koji će biti ili je već u procesu izgradnje, a legalizujemo i objekte u postojećem stanju, vodeći se zakonskim okvirima i procedurama zarad legalizovanja objekta bez dodatnih problema. Izrađujemo kompletnu dokumentaciju u postupku legalizacije, elaborate geodetskih radova kao i izveštaje o zatečenom stanju po najpovoljnijim cenama. 

Cenovnik: 

– Izveštaj o zatečenom stanju – projekat (tri primerka)  – 1 € po m2 za objekte preko 150 m2 bruto građevinske površine, za objekte do 150 m2 bruto površine cena je fiksna 150 €.

– Elaborat geodetskih radova – 100 € fiksno za sve objekte

Pravimo izveštaje o zatečenom stanju odnosno izrađujemo projekte koji su u datom trenutku potrebni radi zatvaranja procesa. Pomoću naših usluga možete biti sigurni da će posao biti adekvatno završen, a Vi imati svu potrebnu, preciznu i detaljnu dokumentaciju koja Vam je neophodna za obavljanje posla zbog kojeg ste nas pozvali.

Uverite se i Vi u našu stručnost. Posedujemo mnoštvo zadovoljnih klijenata, koji nam se uvek rado vraćaju kada im zatrebaju usluge iz ovog domena rada.