O Advokatskoj kancelariji

Kvalifikovani advokati

Naš tim sastavljen je od advokata sa dragocenim iskustvom, koje su stekli kako u zemlji tako i u inostranstvu.

Dugogodišnje iskustvo

Naš predani rad i zalaganje rezultiralo je mnogobrojnim klijentima, koji svakodnevno obogaćuju našu praksu i iskustvo.

Ulaganje u znanje

Vodimo računa da budemo u toku sa najsavremenijim i najučinkovitijim praksama, kroz konstantno ulaganje i unapređenje znanja.

Advokatska kancelarija Novi Beograd

Mi verujemo u pravdu i dajemo sve od sebe da pravda bude zadovoljena!

Razumemo da odlazak kod advokata neretko sa sobom nosi dozu negativnih emocija i nelagodnost, koje prate konkretnu situaciju. Međutim, uz naš pravni savet kao i pomoć koja Vam je na raspolaganju, možete biti sigurni da ćete iz naše kancelarije izaći mnogo rasterećeniji i spokojniji, te da će situacija zbog koje ste došli brzo biti rešena u Vašu korist. U zavisnosti od problematike zbog koje nam se obraćate će i zavisiti pristup – najpre putem kompromisa, a ako to nije moguće, naš stručni tim Vam je na raspolaganju  kako bi zastupao klijenta i našao adekvatno i bezbedno rešenje.

Naša Advokatska kancelarija Marijana M. Radeta Simić svakom slučaju, bilo da se radi o klasičnom (i naizgled lakom), ili pak o složenom slučaju, pristupa sa puno pažnje, zalaganja, upornosti i uz povezivanje sa svakim relevantnim detaljem. Uspeli smo da oborimo onu čuvenu, duboko ukorenjenu (i u pojedinim slučajevima opravdanu pretpostavku) da su mladost i iskustvo nespojivi, kao i da pokažemo da je suprotno u našem slučaju moguće!

Naš tim se sastoji od mladih, ali veoma posvećenih, stručnih i profesionalnih advokata, koji svakom slučaju pristupaju na individualnom nivou, uz puno razumevanja i sa odgovornim pristupom koji će zasigurno dovesti do optimalnog i pozitivnog rešenja. 

Misija je da našu ekspertizu iskoristimo kako bi klijentima bili u svakom trenutku dostupni i pružili adekvatan pravni savet ili pomoć prilikom dolaska do bezbednog rešenja pojedinačnog slučaja.

Prepoznati smo od strane klijenata kao pouzdan partner, te smo za relativno kratko vreme zadobili poverenje i preporuke mnogobrojnih zadovoljnih klijenata čiji se broj od osnivanja neprekidno povećava.

Kontaktirajte nas putem telefona
ILI

Zakažite konsultaciju sa advokatom ovde: